top of page

PEPS-TECH Group

Public·72 members

Rijeka Rudeš prijenos 16 prosinca 2023 Uživo prijenos

prije 7 dana — Utakmica dinamo danas prijenos uživo arena sport 1 mjestu, dok je GNK Dinamo Zagreb na 7. Sri. [televizija uživo==] Rudeš Gorica uživo ...

- Rudeš jest posljednji na tablici, no ako uzmemo u obzir njihove prezentacije protiv Dinama i Hajduka, moramo prići utakmici s respektom. Naravno da i ja računam na ta tri boda, ali ne očekujem da će oni pasti s neba. Mislim da ćemo ovoga puta bit pravi, ispraviti pogreške koje smo napravili u zadnjoj utakmici i da će nam agresivnost i kreacija donijeti ta tri boda. Uvertira prije velikog derbija! Rijeka protiv Rudeša traži 1. lis 2023. — Rudeš danas od 15:15 sati u 10. kolu SuperSport HNL-a igra protiv Rijeke. Utakmicu možete gledati na MAXSport1 (MAXtv) a tekstualni prijenos ... Ruj Hrvatska Nogometna Televizija Sažeci: Lokomotiva - Rudeš (1-0) | SuperSport HNL 15. Ruj Hrvatska Nogometna Televizija Sažeci: Rudeš - HNK Gorica (0-2) | SuperSport HNL 2. Ruj Hrvatska Nogometna Televizija Sažeci: Istra 1961 - Rudeš (0-0) | SuperSport HNL 27. Kol Hrvatska Nogometna Televizija Pokaži još ostale (+11) Rudeš Rudeš - Sljedeće utakmice Uživo Danas, 16. Sopić: Ne očekujem da će protiv Rudeša bodovi pasti s nebaNogometaši Rijeke u subotu u 17 sati na Rujevici dočekuju Rudeš u dvoboju 19. kola SuperSport HNL-a. Posljednje je to kolo jesenskog dijela prvenstva. Susret je najavio trener Željko Sopić. Bit će to prilika za popravak dojma nakon domaćeg poraza od Slaven Belupa (2:4) u prošlom kolu. - Igrači znaju gdje smo pogriješili, ali Slaven je dao četiri pogotka iz četiri udarca na gol, to se ne događa baš često. To je tako, nekad vam se otvori negdje gdje niste zaslužili, a nekad se dogodi ovako. HNK Rijeka NK Rudeš uživo gledati 16 prosinca 2023 prije 4 sata — Željko Sopić: Rudeš zaslužuje maksimalan respekt. Nogometaši Rijeke u subotu dočekuju Rudeš (Stadion HNK Rijeka, 17 sati) u utakmici 19. Lis Hrvatska Nogometna Televizija Sažeci: Osijek - Rudeš (3-0) | SuperSport HNL 7. Lis Hrvatska Nogometna Televizija Sažeci: Rudeš - Rijeka (1-2) | SuperSport HNL 1. Lis Hrvatska Nogometna Televizija Sažeci: Croatia Zmijavci - Rudeš (0-1) | SuperSport Kup 28. Ruj Hrvatska Nogometna Televizija Sažeci: Rudeš - Dinamo Zagreb (1-5) | SuperSport HNL 24. Rudeš Nogomet | Prijenosi UživoMomčadi Hrvatska SC Rudes 2. 000 sjedala Momčad Golmani: Karlo Kralj[1], Ivan Peric[33], Eugen Ciban[33], Mario Maric[99]Obrambeni: Vilim Kruslin, Stjepan Stefanac[2], Luka Pavkovic[4], Dominik Pavlek[5], Victor Santos Joao Araujo[7], Ivan Tomecak[11], Vanja Sare[13], Mislav Matic[16], Bruno Brajkovic[17], Aboubacar Camara[18], Jakov Basic[21], Miguel Ferreira Campos[26]Vezni igrači: Tomislav Srbljinovic[6], Luka Liklin[11], Andrej Lazarov[14], Tino-Sven Susic[21], Riad Masala[23], Luka Pasaricek[27]Napadači: Tomislav Gudelj[8], Ivor Ljubanovic[9], Aleksa Latkovic[10], Kresimir Kovacevic[22], Dominik Resetar[24], Gabriel Popovic[28], Vanja Vukmanovic[29], Brian Oddei[30], Stjepan Plazonja[35], Dominik Mihaljevic[88]Trener: Robert Prosinecki Posljednji video sažeci Sažeci: Dinamo Zagreb - Rudeš (1-0) | SuperSport HNL 9. Jednostavno nismo bili pravi tog dana, rekao je Sopić. - Ja sam preuzeo odgovornost jer za mene su igrači kraljevi - kad pobijedimo oni su najzaslužniji, a kad izgubimo onda legnete uvečer sami i probdijete tu noć, a možda i još koju, razmišljajući gdje smo pogriješili, dodao je strateg Rijeke. "Mislim da ćemo ovog puta biti pravi"Rijeka je trećeplasirana momčad lige s osam bodova manje i utakmicom manje od vodećeg Hajduka kojeg u nedjelju čeka gostovanje u velikom derbiju na Maksimiru. Rudeš je na posljednjem mjestu sa samo četiri boda i sve osim pobjede za Riječane bi predstavljao neuspjeh. HNK Rijeka NK Rudeš uživo gledati 16 prosinca 2023 prije 4 sata — 4. stu 2023. — UŽIVO-] NK Rudeš Rijeka uživo prijenos gledati prije 6 dana — kola HNL-a? NK Osijek HNK Hajduk Split rezultati uživo i ... Pro Hrvatska Nogometna Televizija Sažeci: Rudeš - Lokomotiva (0-0) | SuperSport HNL 3. Pro Hrvatska Nogometna Televizija Sažeci: HNK Gorica - Rudeš (3-0) | SuperSport HNL 26. Stu Hrvatska Nogometna Televizija Sažeci: Rudeš - Istra 1961 (0-4) | SuperSport HNL 11. Stu Hrvatska Nogometna Televizija Sažeci: Hajduk Split - Rudeš (1-0) | SuperSport HNL 4. Stu Hrvatska Nogometna Televizija Sažeci: Rudeš - Belupo (3-1) | SuperSport Kup 31. Lis Hrvatska Nogometna Televizija Sažeci: Rudeš - Varaždin (0-0) | SuperSport HNL 28. Lis Hrvatska Nogometna Televizija Sažeci: Rudeš - Belupo (0-0) | SuperSport HNL 20. Rijeka - Rudeš : SuperSport HNL - Nogomet. Gdje gledati Izravni prijenos utakmice Rijeka i Rudeš pratite uživo na MAXSport1 (Subota, 22. Srpanj u 19:00). Statis. Liga; Omjer. Rijeka. 4:0. Rudeš. 1. poluvrijeme. HNK Rijeka vs NK Rudeš - rezultati uživo, međusobni HNK Rijeka NK Rudeš rezultati uživo (i video prijenos - live stream) počinju 16. pro 2023. u 16:00 UTC u na Stadion Rujevica stadionu, Rijeka, ... Pro Subota, 27. Sij Subota, 3. Vel Subota, 10. Vel Subota, 17. Vel Subota, 24. Vel Srijeda, 28. Vel Subota, 2. Ožu Subota, 9. Ožu Subota, 16. Ožu Subota, 30. Ožu Subota, 6. Tra Subota, 13. Tra Subota, 20. Tra Subota, 27. Tra Subota, 4. Svi Subota, 11. Svi Subota, 18. Svi Subota, 25. Svi Rudeš - Posljednji rezultati 9. 12. 2023 3. 2023 26. 11. 2023 11. HNL se vraća na HTV, prijenos Rudeš - Rijeka 26. ruj 2023. — Razlog je jednostavan, HRT ima pravo na prijenos jednog derbija između Dinama i Hajduka u sezoni, a očito taj "džoker" želi iskoristiti ... NOGOMET UŽIVO: Rijeka i Rudeš igraju 1. kolo HNL-a u 22. srp 2023. — Drago mi je da sam dio te povijesti i to mi puno znači”, dodao je Zigman. Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice ... HNK Rijeka NK Slaven uživo prijenos gledati 10.12.2023 prije 6 dana — NK Rudeš Istra 1961 uživo gledati 11/11/2023 Nogomet prije 1 11. — Slaven Belupo HNK Gorica prijenos 10 studenog 2023 Sport prije 22 sata — NK ... RUDEŠ-Lokomotiva Zagreb danas prijenos uživo + rezultat Pogledaj rezultat Rudeš danas. Svi prijenosi, TV prikazivanja, rezultati uživo i više. Iznenadit ćete se... rudeš utakmice. rudes rijeka rezultat. osijek rudeš ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page