top of page

PEPS-TECH Group

Public·109 members

FC Zlín FC Hradec Králové koukněte se 16 prosince 2023 Živá TV

před 1 hodinou — FC Zlín FC Hradec Králové koukněte se živě 16.12.2023 před 6 dny — (fotbal##) Bohemians Praha Slovan Liberec koukněte se 2 před 7 dny — Zlín ...

Po Plzni ale p�i�ly dv� por�ky. Co na�� h�e v Bud�jovic�ch a s Bohemians nejv�c sch�zelo? Z�pas v Bud�jovic�ch hodnotit nechci a vlastn� ani nem��u, jeliko� jsem tam nebyl. Ale utk�n� s Bohemkou si mus�me je�t� vy�e�it v kabin�, abychom zjistili, kde byly chyby, kter� zap���inily na�i por�ku. Z m�ho pohledu jsme v prvn�m polo�ase nep�edvedli n� optim�ln� v�kon. Nicm�n� i tak jsme tam m�li dobr� �ance, kter� jsme bohu�el nedok�zali prom�nit. FC Zlín FC Hradec Králové přenos živě 16 prosince 2023 před 2 hodinami — FC Zlín FC Hradec Králové přenos živě 16 prosince 2023 Sportovní TV Zde naleznete odkaz na přímý přenos zápasů FC Hradec Králové. Hradec Králové Slavia koukněte se živě 6 prosince 2023 před 6. 12. 2023 — Fastav Zlín Slavia Praha přenos živě 3 prosince 2023 Volný před 3 dny — 2023 — Detail zápasu FK Teplice - FC Hradec Králové 24. 2023 — sport ... Za�il jsem tu zat�m sv� nejv�t�� fotbalov� �sp�chy. Postup do ligy, ve kter� jsem n�sledn� poprv� nastoupil a vst�elil tak� prvn� g�l. Ale hlavn� se n�m tu s man�elkou narodilo na�e prvn� d�t�, tak�e Hradec m�me tak n�jak pod k���... Zm�nila se za tu dobu i tvoje �loha v mu�stvu? V kabin� u� pat�� mezi ty zku�en�j�� hr��e... V prvn� p�li hlavn� j� s G�bou (Adamem Gabrielem). V druh�m polo�ase �la Bohemka brzo do deseti hr���, ale my jsme to nedok�zali vyu��t, co� n�s mrz�. �anc� jsme m�li hodn� a v���m, �e bod jsme si za druh� polo�as zaslou�ili. Jen�e kdy� ned� g�l z vylo�en�ch p��le�itost�, tak je t�k� bodovat. V ned�li v�s �ek� Sigma. Po z�pase jsme si to v kabin� u�ili, ale ve st�edu n�s �ekalo dal�� utk�n� v Bud�jovic�ch, tak�e na v�t�� oslavy nebyl prostor. Tak� je p�ed n�mi je�t� p�lka ligov�ho ro�n�ku a kv�li vyrovnanosti sout�e v t�to sez�n� nen� mo�n� usnout na vav��nech. Jdeme opravdu z�pas od z�pasu. Po skon�en� ro�n�ku si spo��t�me body, koukneme na um�st�n� v tabulce a uvid�me, zda bude d�vod to tro�ku oslavit (usm�v� se). Nebyl jsem na tom kondi�n� nejl�p, jen�e jsem m�l p�ed sebou vidinu toho, �e budu hr�t. Potom jsem si ale v prvn�m kole natrhl vazy. Tak�e jsem pak t�m�� t�i �tvrtiny podzimu promarodil a nese�el se s optim�ln� formou. S Lechi� jsem tro�ku uc�til sval, tak�e jsem si rad�i �ekl o st��d�n�, abych p�ede�el n��emu v�n�j��mu. Nicm�n� jsem v�d�l, �e do za��tku ligy budu p�ipraven� a taky to tak bylo. Jaro jste zah�jili par�dn�m �sp�chem v Plzni. Jak sis historick� v�t�zstv� nad Viktori� vychutnal? Byl to od n�s poctiv� v�kon, nezaost�vali jsme ani hern�. Jestli zku�en�j��, to nev�m, ale star�� ur�it� (sm�je se). Ani bych ne�ekl, �e se moje role v t�mu n�jak zm�nila. Kdy� m�m na n�jakou v�c sv�j n�zor, tak ho �eknu. V zimn�m p�estupov�m okn� zat�m do Hradce p�i�el jen Petr Pudhorock�. M� rad�ji, kdy� u� spoluhr��e dob�e zn�, nebo to za ta l�ta tolik ne�e�� a je ti v podstat� jedno, s k�m nastupuje�? V�dycky je lep��, kdy� si t�m sedne a hraje del�� dobu pospolu. Sem tam se to pak okysli�� n�k�m nov�m a pokud u� n�co jin�ho tolik neklape, tak se to prost� vym�n�. Takhle to ve fotbale chodilo a chodit bude. Kdy� je dobr� sez�na a kluk�m se da��, tak ti nejlep�� pochopiteln� odejdou za lukrativn�j�� nab�dkou a v�t�� p��le�itost�. T�m p�dem pak mus� p�ij�t nov� krev a tak� jist� impuls pro t�m. Osobn� jsem v�ak zast�ncem del�� koncep�n� pr�ce. �esk� kabina je specifick�. �lov�k do n� nezapadne lusknut�m prstu. Nejd��v se mus� rozkoukat a zjistit, kam vlastn� pat��. (((ŽIVÝ SPORT))) Hradec Králové Slavia přenos živý 06.12. před 3 dny — Fastav Zlín Slavia Praha přenos živě 3 prosince 2023 Volný, uvolnit před 12 hodinami — FC FASTAV Zlín. Zlín. Slezský FC Opava. Opava, 2:3. Hradec u� m�m pod k���, p�izn�v� Michal Leibl7. 2. 2023 | Petr �atal�kV dresu Votrok� slavil postup do FORTUNA:LIGY, ve kter� dal v lo�sk� sez�n� sv�j prvn� g�l. Michal Leibl sice na podzim kv�li zran�n� ze z�kladn� sestavy V�chodo�ech� vypadl, jen�e u� v zimn� p��prav� do n� znovu nahl�dl a pozici si dobr�mi v�kony dr�� tak� na startu jara. V rozhovoru mluv� nejen o sv�m vztahu k v�chodo�esk� metropoli, ale tak� o kabin� �ernob�l�ho celku a vidin� nov�ho stadionu. Michale, na soutoku Labe s Orlic� krout� u� p�tou sez�nu, jak moc sis za tu dobu klub z m�sta pod B�lou v�� obl�bil? Asi bych lhal, kdybych �ekl, �e Hradec v srdci nem�m. Z toho je dob�e z�ejm� vyrovnanost sout�e. Sami jsme n�zorn�m p��kladem toho, �e t�m jako ten n� m��e tr�pit i ty nejlep�� celky z ligy a sb�rat s nimi body. Kdy� k tomu ka�d� p�istoup� tak, jak m� a bude plnit pokyny realiza�n�ho t�mu, tak o na�e mu�stvo strach nem�m. P�ed o�ima n�m v Hradci roste nov� stadion, kter� je pro ka�d�ho z n�s v�ce ne� dostate�nou motivac� pro to, aby si tu zahr�l taky p��t� rok. Na podzim jsi i vinou zran�n� tolik prostoru nedostal. U� v p��prav� ale bylo zn�t, �e na tebe tren�r op�t s�z�, jen�e v posledn�m z�pase s Gda�skem jsi musel nucen� st��dat. Nepanovaly obavy, zda ze zdravotn�ch d�vod� stihne� start jara? Je to tak. N�jak se to na m� zase lepilo. Nejd��v jsem se dlouho pral se z�n�tem kosti a asi jsem to trochu usp�chal. Troufnu si ��ct, �e u n�s v kabin� nem�l nikdo nov� probl�m se za�lenit a c�tit se tu dob�e. Poj�me k fotbalu. V aktu�ln� sez�n� jste zat�m na 6. m�st�, co� vypad� skv�le, ale nen� ta pozice p�i vyrovnanosti sout�e trochu zr�dn�? Nem��e v�s v jist�m smyslu ukol�bat? Kdy� se �lov�k pod�v� na tabulku, tak mu to dojde. Jeden v�kend se m��eme pr�t o skupinu o titul a v druh�m m��eme r�zem spadnout do ni���ch pater. Marek Kulič: Kluci hráli fantasticky, byla radost dívat se na ně 11. 6. 2019 — 2019 | FC Hradec Králové. Uplynulou sezonu zakončil jeho tým na čtvrtém místě celostátní ligy dorostu, navíc předváděl velmi dobrý fotbal ... Křížek: Celý život dynamákem. Zažil tři postupy, dva před 7 dny — I teď tam při tréninku občas kouknu,“ svěřuje se. Křížkův otec také FC Zlín. Zlín. Logo FC Hradec Králové. Hradec Kr. 16.12. 15:00 · 16. 12 ... [[[SPORT@]](] Hradec Králové Baník Ostrava přenos živě 9 pro před 7 dny — srpna 2023 15:00 FC Baník Ostrava - FC Hradec Králové · FC Zlín - FC Slovan Liberec · FK Hradec Králové Baník Ostrava koukněte se živě ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

PEPS-TECH

Subscribe Form

Thanks for submitting!

9944002795

Best Project center in hosur, project center in hosur, student projects in hosur, final year project in hosur, intership in hosur,

HiG 52A 2nd Floor,
7th Cross Santhinikethan,

Old ASTC Hudco

Hosur-635109

• LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook

©2022 by PEPS-TECH. Proudly created with peps-tech.com

bottom of page