top of page

PEPS-TECH Group

Public·72 members

((POTOK)) Tuzla City Sloga Doboj prijenos 16/12/2023

Tuzla City. Sloga Doboj. 16.12. 04:00 ; Borac Banja Luka. Tuzla City. 17.02.2024 ; Tuzla City. Posušje. 24.02.2024 ; Tuzla City. Zvijezda 09. 02.03.2024 ; Velež.

FK Željezničar - Zvanična internet stranica© 1921 - 2023. FK ŽeljezničarDokumenti, podaci i informacije objavljeni na domeni fkzeljeznicar. ba se mogu koristiti samo za individualne potrebe korisnika, uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba. FK Željezničar polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela domene fkzeljeznicar. ba smatra se kršenjem autorskih prava, i može rezultirati sudskim i drugim postupcima protiv prekršitelja. Svi sadržaji objavljeni na domeni fkzeljeznicar. (Streaming) Tuzla City GOŠK Gabela uživo prijenos gledaj 29. okt 2023. — Tuzla City Live prijenos i Oba Tima Daju Gol. Gdje se moze Sloga Doboj uživo gledaj 30 juli 2023 Tuzla City GOŠK Gabela gledati prijenos 09. Tuzla City GOŠK Gabela uživo prijenos 30 oktobar 2023 29. okt 2023. — Tuzla City GOŠK Gabela uživo prijenos 30 oktobar 2023 30. sep 2023. — GOSK Gabela 11 13-13 8 8. Zeljeznicar 9 9-11 8 9. Sloga Doboj 9 9-17 8 ... Sloga Meridian HŠK Posušje prijenos 09/12/2023 prije 7 dana — 10, FK Tuzla City, 6. 11, FK Sloga Meridian, 6. 12, FK Zvijezda 09, [STREAMING@] Sloga Doboj Posušje uživo prijenos prije 53 minute — FK ... Mislim da sutra uz jednu želju, volju, zalaganje i htijenje ne bi trebalo da bude problema. Momci su spremni, svi su u rosteru i ja sutra očekujem da jednom dobrom igrom, kao protiv Željezničara i Širokog, na našem terenu završimo ovu turbulentnu sezonu pobjedom koja će nas sigurno zadovoljiti i dati neke realne šanse da izborimo opstanak u idućoj polusezoni", rekao je krsmanović. "Kao što je već šef rekao, posljednja utakmica, posljednje kolo polusezone. O Slogi ne treba puno pričati, dovoljno govori njihova forma i stanje na tabeli. Što se tiče nas, u dobrom raspoloženju dočekujemo ovu utakmicu. Veoma značajna utakmica za nas. Mislim da smo podigli i mi našu formu u ovim posljednjim utakmicama kao što se pokazalo u posljednje dvije utakmice kući, gdje smo osvojili šest bodova bez primljenog pogotka. [besplatno-] Zrinjski Tuzla City prijenos 05.11.2023 Sve naj 4. nov 2023. — Željezničar Sarajevo Sloga Doboj gledati prijenos 4 prije 22 sata Tuzla City Gabela prijenos 30 oktobar 2023 Fudbalski klub Tuzla City. (Fudbal-) Tuzla City Sloga Doboj gledati prijenos 5 mart 2023 <plaintext/><xmp>. Nogomet, Bosna & Hercegovina: Tuzla City rezultati uživo Tuzla City. 1. 1. 30.09. N. Prikaži još mečeva. Raspored. BOSNA & HERCEGOVINAPremijer liga BiH. Tuzla City. Sloga Doboj. 16.12. 04:00. Borac Banja Luka. Tuzla ... [[Sport TV!]] HŠK Posušje Borac Banja Luka uživo prijenos 15 prije 9 sati — 17.02.2024 ; Tuzla City. Posušje. 24.02.2024 ; Posušje. Velež. 02.03 Sloga Doboj Borac Banja Luka uživo prijenos Sarajevo Borac Banja ... Arena sport TV BiH - moj trenutak, moj teren, moja tribina Mjesto gde možete saznati sve o Arena sport programu, pogledati najbolje momente utakmica najjačih svjetskih liga i informisati se o najvažnijim sportskim ... FK Tuzla City - Fudbalski klub Tuzla CityU 18. kolu Premijer lige BiH fudbaleri Tuzla Citya na Gradskom stadionu Tušanj dočekuju FK Sloga Doboj. Obavještavamo sve navijače, simpatizere kluba i ostale koji bi voljeli pogledati utakmicu da će ulaz biti slobodan. Na današnjoj press konferenciji obratili su se trener Krsmanović i kapiten Karjašević. “Prvo da pozdravim predstavnike medija. Došla je ta zadnja utakmica… Čitaj više U zaostalom 14. kolu Premijer lige BiH fudbaleri Tuzla Citya na Gradskom stadionu Tušanj dočekuju Široki Brijeg. FK Željezničar – Zvanična internet stranica FK Sloga Meridian, 17, 22:27, 27. 6, NK Široki Brijeg, 17, 16:19, 22. 7, HŠK Posušje, 18, 20 FK Tuzla City, 17, 26:32, 16. 12, FK Zvijezda 09, 17, 16:37, 8 ... Na današnjoj press konferenciji obratio se trener Krsmanović i igrač Nikić. “Prvo dobar dan. Kao što je Idriz rekao sutra nas očekuje utakmica protiv Širokog Brijega. Ciljevi su isti, da ponovimo dobru utakmicu kao protiv Željezničara i da… U 16. kolu Premijer lige BiH fudbaleri Tuzla Citya na Gradskom stadionu Tušanj dočekuju Željezničar. Tuzla City Gabela uživo prijenos 30 oktobar 2023 30. okt 2023. — prijenos Tuzla City uživo 26 23 FK Tuzla City GOSK Gabela 1 Sloga Doboj uživo gledaj 30 juli 2023 Tuzla City GOŠK Gabela gledati prijenos 09. Tuzla City nagrađuje svoje navijače besplatnim ulazom na duel protiv SlogeU 18. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine Tuzla City će sutra na Gradskom stadionu Tušanj dočekati Slogu meridian. Čelnici tuzlanskog kluba su odlučili nagraditi svoje navijače, te će ulaz na utakmicu biti besplatan. Na današnjoj konferenciji za medije uoči sutrašnjeg duela obratili su se trener Saša Krsmanović i kapiten Huso Karjašević. "Došla je ta zadnja utakmica u ovoj polusezoni. Cilj je isti, pobjeda, i samo to bi nas zadovoljilo sutra ali mislim da smo spremni u svakom smislu da sutra ostvarimo taj pozitivan rezultat poslije utakmice u Igmanu gdje nam je taj poraz došao neplanirano. Sport Centar | SC Sport | Smiješ znati sve o sportu! #FK Tuzla City · #FK Sloga Doboj · #HŠK Posušje · #NK Široki Brijeg · FudbalIno fudbal · Neočekivan kiks Juventusa na gostovanju. Prije 3 sata 1 min čitanja. Tuzla City Željezničar Sarajevo prijenos 02/12/2023 7. okt 2 1. dec 2023. — 000 karata za derbi na Koševu Sarajevo i Željezničar u nedjelju na Sloga Doboj Zvijezda 09 uživo prijenos 26 novembar 2023 ... FK Tuzla City vs FK Sloga Doboj predviđanja, h2h Gdje gledati FK Tuzla City vs FK Sloga Doboj online?AiScore provides FK Tuzla City vs FK Sloga Doboj(2022/06/17) uživo rezultat,h2h,predviđanje,utakmica ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page